torsdag 1 april 2010

Inställd appelltävling

Så vart appelltävlingen för Hölö Mörkö BK inställd. Domarna var rädda för att det blir tjafsigt och med många omspår om spåren inte är rättvisa, som snö och vattensamlingar, tyvärr för det hade varit trevligt. Dessutom var det några kul hundar anmälda.

Nu siktar vi mot tävlingsstart nästa helg i Skultuna, Mässingslydnaden. Tio i eliten, rätt kul hundar, får träffa Susy igen, det var länge sen och lilla Lizzroy Unik. Unik (hon kallas något annat men jag kommer inte ihåg vad) hon kan inte vara mer än 12 - 13 månader nu och går väl sitt första eller möjligen andra elitprogram. Jag vet inte vad jag ska tycka om att rasa genom klasserna så men det ska bli jättespännande att följa henne. Dessutom har hon inte sin riktiga förare utan "Kennelmatte" ska tävla med henne.

Just nu går träningen inte bra, vi har svårt att komma igång med fria följet som start i programmet, resten känns klockrent, (på träning alltså!). Nå det är väl bara att träna vidare.

Det är ju två tävlingar kvar innan kvaltiden går ut, så jag anmäler ändå till SM, man har ju möjlighet att lägga till poäng om man skulle lyckas med en tävling. Men man säger ju att det är bra att ta det som en träning att komma med till SM även om man inte kommer till finaldagen, jag får ta det som träning att anmäla oss! Första SM året tränade vi på anmälningsförfarandet! perfekt!

Vi får se!

4 kommentarer:

  1. Träna i morgon?
    Läggesta 14.00?

    SvaraRadera
  2. Tack för ett gott skratt! Förra året var det ju faktiskt många som missade just det "momentet" -anmälningförfarande! Skultuna är trevligt att tävla på!
    Träffade besvikna kompisar idag som skulle varit med på Hölö.......

    Ser fram emot nästa helg!
    KRAM SUSY

    SvaraRadera
  3. Håller med Susy, det är alltid någon/några varje år som missar just momentet "anmälan till SM" :-)
    Kram Christina

    SvaraRadera
  4. Hej svejs! Nu hittade jag din blogg! Kul att ses idag och grattis igen till era fina poäng - nu behöver du inte bara öva på anmälan utan även på att tävla SM!!!

    SvaraRadera