söndag 28 mars 2010

Sekreterarjobb

Sitter mest och försöker få till alla (tre) adresslistor som ska iväg till distrikt och för att bli klubbens folder för 2010. Men det är segt, en del sektorer har inte riktigt format sig, folk svarar inte eller så har dom rest bort. Så det är lite som att trampa fram i tuggummi eller nåt, men det är väl bara att kämpa på.

Hölö Mörkö BK har sin appelltävling/spår i påsk, jag ska ju vara tävlingsledare och med det gäller att ha koll på spåren, det har kommit in åtta anmälningar och det är lite bökigt att få till spåren. Vi skall vara på Tullgarns marker, hur vackert som helst, mycket ekar och vackra vyer ner mot Tullgarnsviken. Hörde en hel del lärkor igår, dessutom kommer gässen i stora gäng, så bättre kan det inte bli vad det gäller området.. men så är det snön. Vi har domarnas mandat att lägga spår i snön bara det inte är för djup snö, men igår var det frågan var gränsen går! Men visst det är en vecka dit med varmt väder så det är bara att hålla tummarna.

Vi ska försöka få till ett träningspass idag med kommendering, hoppas Leif W inte är helt utsliten efter gårdagens elittävlingar på Eskilstuna BK, där han var tävlingsledare för tio ekipage. Tydligen ganska bra också eftersom Jouko Kinnunen vann på hela 307 poäng, för det är väl tävlingsledaren som gör att det går bra?

1 kommentar:

  1. Naturligtvis är det helt tävlingsledarens förtjänst! :-)

    SvaraRadera