söndag 13 december 2009

Stora Stockholm ?

En lite konstig vecka.. flera styrelsemöten och SKK,s Stora Stockholm borde göra att det skulle bli en trevlig vecka, en vecka att se fram emot. Men så vart det inte riktigt, fick förhinder till SBK,s distriktsmöte i Eskilstuna vilket gör att man känner sig lite som en svikare. Men ibland kommer familjsammankomster först, dessutom ska jag ju avgå som suppleant till årsmötet som kommer, men ändå.

Sen Stora Stockholm, SKK,s stora utställning med normalt jättekul lydnadstävlingar i dagar två, delar av svenska eliten i en fullkomligt galen miljö, skulle varit jättekul att ställa upp! Malin och jag hade ju tummat på att vi skulle tävla där!! Visserligen föder Malin sitt barn inom någon vecka, men ändå! Sen går SKK och förstör tävlingen, tretton ekipage vardera dagen, man vet inte om man kommer med eller vilken dag eller vilka andra som tävlar förrens sista veckorna, jättekonstigt! I förhandspratet sades det att det var för att SKK skulle dra in på C-hallen men där var väl agility-tävlingarna? Dessutom jättetidig starttid.

Sen vet jag ju att man blir på jättedåligt humör om man åker dit, sist mötte jag en Afganhund med strumpor och uppbundna öron i en stor sjal, den fick väl inte bli smutsig i nyfriserade pälsen efter veckor av pälsvård... vad är det för hundliv.

Läste nyss Benny Hellis blog och blir inte gladare precis, Aussin skall tydligen inte ha svans??? hur galet får det bli! Finns det hopp om hundar egentligen.. sen svär SKK och deras domare att dom står för en sund hundhållning med hundarnas bästa för ögonen, man blir uppgiven. ( http://hem.kennelinfo.com/mizty/blog/category/all/ )

Näe.. jag åkte ut i vätan och tränade istället, vanliga träningen med en lång (relativt lång) promenad på stranden efteråt, sen känns det lite bättre.

Fick just rapport från Linköping att Leif W och Kiwi fick 258? med en nolla på vittringen. Efter deras långa lydnadsuppehåll måste man väl tycka att det är jättebra!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar