söndag 29 november 2009

Nacka cup


Så var det över, känns nästan lite vemodigt. Jag gillar verkligen Nacka cup! delvis för att det gått bra där genom åren, vi har fått första pris i alla klasser! Vi har dessutom fixat LP2 och LP3 där. Sen brukar vi bli ett mindre sällskap som hejar på varandra (var var du Elsa?), plus alla trevliga medtävlande. Fast i år får vi nog hylla Nacka BK mest som trots stora inre problem fixat detta, (enligt en uppgift var alla i tävlings-organisationen nya för året!)

Nå hur gick det? Jodå, rätt hyfsat får man säga. Borderness på första och andra plats i gruppen av sju, helt OK! Genom att Christina var vänlig och gjorde ett fem månaders långt tävlingsuppehåll kunde Lakrits och jag knipa första platsen med några poäng tillgodo!

Vi jobbade ihop 289 poäng:
Sitt: 10
Plats: 10
Ff: 7
Dumruta: 9
Ink: 9
Rutan: 10
App.dir: 10
Hopp: 9
Vittr.: 8
Fjärr: 8,5

Sen i själva cupen som bestod av fritt följ, inkallnig och två valfria moment (jag valde hoppapport och fjärr) gick det inte så bra. Vårt sämsta moment är ju fritt följ och dessutom brukar sluta med att klass ett eller två hundarna vinner tycker jag. Nu kom vi sjua av åtta. Som vanligt jättemycket priser att släpa hem för vinnarna.

4 kommentarer:

  1. JÄTTEGRATTIS!!!!!!
    Vinst o finfina poäng!!

    KRAM SUSY

    SvaraRadera
  2. Be inte om ursäkt för att ni var bäst
    GRATTIS från fårskallarna utanför E-tuna

    SvaraRadera
  3. Här kommer ett stort grattis från Sorunda också. Vi njöt som åskådare. Vi ser fram emot att få passa en lydnadschmpion snart igen!!
    Hälsningar Kerstin, Buster och Vilja.

    SvaraRadera