tisdag 24 november 2009

Inför Nacka Cup

Tiden går och vi närmar oss Nacka cup som går på lördag. Det ser ut som det blir hyfsat väder 5 - 6 plus och inget regn. Vi har ju haft ett tävlingsuppehåll på nästan en månad efter Botkyrka BK,s KM som inte gick så bra (Vi nollade vittringen återigen).

Vittringen är nog vårt stora problem, iof har det gått bra ett antal tävlingar men då har vi nollat dir. apporten istället, alltid ska det vara nåt! Så vi tränar idogt på med tyngdpunkt på vittringen och dir apport. (Utöver på fria följet som alltid varit bedrövligt). Problemet är ju att Lakrits absolut ska smaka på pinnarna istället för att lukta, kanske ett hanhundproblem? Vi har ju testat några av de vanligaste metoderna för inlärning av vittringen, men till slut har vi valt att tränat på en metod. Genom att idogt köra många repetitoner med och utan rätt pinne. Massor av beröm vid rätt, rör han fel så uttrycker jag missnöje. Det har sakta blivit bättre så vi fortsätter väl.

Så det ska bli jättekul på lördag, Christina och Susy i samma grupp plus andra trevliga tävlande. Dessutom har flera sagt att dom kommer som publik så jag håller tummarna för att det ska gå bra!!

2 kommentarer:

  1. HEJ!
    Blev tyvärr tvungen att byta grupp pga dotterns gymnastiktävling. Vem byter frivilligt grupp för att starta kl. 8 för Sylvia...??
    Planerna på Nacka är nu: stora sjöar, oklippta, och kuperade! Man har ju alltid något att skylla på iallafall....
    KRAM SUSY

    SvaraRadera