tisdag 3 november 2009

Botkyrka BK,s klubbmästerskap 2009

Äntligen var det dags, vi skulle ju försvara titeln som klubbmästare i lydnad från 2008. Men det vart en konstig tillställning, inga anmälde sig (nästan, tre stycken totalt), lydnadskm:et flyttades till bruksklubbmästerskapet, vilket gjorde att det försvann i mängden. Eftersom sen även brukskm:et blev en avslagen historia med få deltagare och få höjdpunkter, så får vi nog lägga detta års KM till handlingarna. Lena Sundh vann bruksKM, jättesnyggt!! Inget förstapris i lydnads KM därmed ingen KM i lydnad. Vi gjorde ett avslaget program, dåligt ff, missad vittring och dåliga avslutningar inget att lägga på minnet precis. Nu får vi se fram mot Nacka Cup i slutet på november och träna vidare på våra problemområden, vittring och fritt följ, samtidigt skönt att ha tid på sig.

Vi kommer nu att ta upp veckovallningen hos Leif i E-tuna igen, jättekul. Efter det lyckade vallhundspovet så ska det bli spännande att sikta mot en IK 1 mot våren. Målet är iallafall att inte göra bort oss i en eller fler IK1:or.

1 kommentar:

  1. HEJ LEIF!
    Va trevligt med en blogg till att läsa. Ännu en gång STORT GRATTIS till VP!! (glöm inte ta med Imma när ni ska träna vallning hos Leif) Vi ses kanske i Nacka, beroende på väder o vind......

    KRAM SUSY T

    SvaraRadera