söndag 21 november 2010

Medlemsmöte, hallen i Kungsör och kennelträff...

Medlemsmöte på klubben i onsdags... 16 personer kom, jag var som vanligt sekreterare och det blir tyngre för varje gång, men så är det. Nu är det bara att få fram protokollet på den tid som återstår efter Lakrits träning.

I fredags var det den vanliga vallträningen i Eskilstuna, kallt och blåsigt men trevligt. Som omväxling denna gång åkte vi, Leif W och jag, till Kungsör och testade deras nya inomhushall. Det kändes verkligen lyxigt, ljust varmt och fint underlag. Vilket ställe, man blir verkligen imponerad att en så pass liten klubb kan ordna något så bra... det finns hopp!

Leif W med Kiwi var inte riktigt nöjd, Kiwi var lite seg av någon anledning men Lakrits var desto piggare, vi hade en toppen träning. Dit måste vi igen!

Lördag var det kennelträff i Gävle, så iväg igen, tur att vi kan samåka. Mycket trevligt att träffa gänget, Lena och Kryddan, Ann o Christer med Ice och Christina med den vilda och en lite rundare Miloo. En del snö på planerna så vi höll till på parkeringsytorna.

Denna gång var Kiwi riktigt pigg och Lakrits lite segare. Men nyttigt att testa programmet i snö, kan vara nyttigt till helgens tävling i Nacka Cup.

Efter mat på Gävlebro drog vi till ett ridhus och vallade, toppen! Vi turades om och det gick rätt hyfsat, Kiwi duktig som vanligt och Lakrits fick iallafall inget skäll.

Men Ann med Ice var imponerande att se, riktigt bra vallning, otrolig lydnad och superkoll på hunden men framförallt... lungt och stilla. Jättesnyggt!

Vilken hundhelg.. mycket hundprat och mycket att tänka på.

1 kommentar:

  1. Jättekul att ni kom och ett stort lycka till inför Nacka Cup!!

    SvaraRadera