söndag 14 november 2010

Grattis Kerstin o Vilja till Lp3 !!

Idag fixade dom till det.... Lp3 !! Äntligen, för det har blivit några försök. Men å andra sidan tycker iallafall jag att man är mer mogen att ta nästa steg när man behövt några gånger i trean för inte blir det enklare i eliten. Dagens program visar också att både Vilja och Kerstin är färdiga att ta det steget.

Tidigare på fm på lydnadstävlingarna på Haninge Bk körde vi eliten, jag o Lakrits och fyra andra ekipage ställde upp. Det mest fantastiska var att bara ett dygn tidigare var planerna täckta av snö och is, men idag nästan helt isfria, riktigt bra med tanke på årstiden. Tävlingsledare Jonathan gjorde också klart för oss att gjorde vi exakt som han sa så skulle han hålla oss på torra partier, vilket stämde bra.

Dagens betyg:

Sittande i grupp: 10
Platsliggande: 10
Fritt följ: 5,5 (gnäller,dk,orolig,ojämn,drar sig före,trycker,vida svängar,sätter sig inte).... annars var det bra....skämt åsido, det kunde lika gärna vara noll.
Dumruta: 10
Inkallande: 9 (nosar,tar ngr steg)
Rutan: 10
Apportering med dir: 9 (rullar med app.)
Apportering med hopp: 9 (viss tvekan)
Vittring: 9 (ngt tugg)..hmm, ett omtag såg jag.
Fjärr: 10

Summa: 293,5 poäng och vinst av fem, helt ok!

Så en trevlig tävlingsdag med en hel del diskussioner, mycket kaffe med Christer och Buster på en trevlig klubb. Dom som ordnar tävlingarna på klubben sprider alltid ett skönt lugn över tävlingarna, alltid roligt att komma till Haninge BK!

Nu väntar en vecka där ett styrelseprotokoll av det mastigare slaget måste bli klart. Fortsatt tränande på att få bort pipet i ff och lite träning på apporteringsgreppande, förutom resten av programmet!

Nästa helg har vi kennelträff i Gävle, ska bli trevligt, hoppas många kommer! Ska pumpa Christina på allt om att få bort pip! Nästa tävling blir Nacka cup om två veckor, ska bli kul!

4 kommentarer:

  1. Åhhh. va glad jag blir att läsa att det gått så bra! STORT GRATTIS!

    SvaraRadera
  2. Grattis till segern - och - vilka poäng! Verkligen synd att fria följet drar ned för med ett "normalt" fritt följ konkurrerar ni nu med de allra bästa - i Sverige/Norden

    SvaraRadera
  3. Grattis till jättefint resultat (och SM-poäng)! Ja, nu är det bara att fixa till fria följet så är ni absolut i toppskiktet!

    SvaraRadera
  4. Igår var en glädjens dag. Grattis!

    SvaraRadera