torsdag 3 maj 2012

Äntligen!

Äntligen kom beskedet "Vi har härmed glädjen att meddela dig att du är kvalificerad till SM i lydnad 15 - 17 juni i Borlänge. Varmt Grattis och Välkommen!" "Efter genomgång och kontroll av årets anmälningar har det visats sig att du är kvalificerad att delta. Kvalificeringsgränsen blev i år 292,5 poäng." Det är som musik... duktiga Lakrits!

Äntligen kom också valparna hos kennel Borderness, tre hanar och två tikar alla svart/vita och en är min!! Häftigt! Duktiga Miloo! Nu börjar två spännande månader att följa utvecklingen och försöka se vilka typer och vilken personlighet dom har, jättespännande! En stor fördel med denna kull som man sällan får annars är ju att det är samma kombination som förra H-kullen, den kullen är ett år och tre månader något, tyvärr inte höftledsröntgade än men dom kommer att göra MH,t snart. Ska bli mycket intressant att åka på det MH,t för att försöka se hur mentaliteten är.

Miloo är ju tiken och hennes valpar har ju visats sig vara friska och sunda med en härlig mentalitet, sociala och framåt. Dessutom fina meriter på flera. Hanen Dombäcks Lot verkar vara en toppen hund, om man får tro "reklamen" social och trevlig med meriter inom vallningen, "massor" av SM och NM, tom EM, häftigt! Ska bli superkul att bli med valp igen.

1 kommentar:

  1. Hur mycket grattis som helst Lakrits och Leif! Vi fyra kommer till Borlange som högljudda suportrar.

    SvaraRadera