söndag 15 april 2012

Vi gjorde det!

Det är inte klokt, man blir nästan religös, vi fick 297 poäng! På de två tävlingar som betydde nåt, de två som var dagarna innan SM kvaltidens utgång ordnade vi till det med de högsta poäng vi haft, det är inte klokt.

Efter gårdagens snökaos med jätteblöta planer och riktigt dåliga förhållanden så kommer vi till Eskilstuna med en strålande fin dag, sol och riktigt varmt, helt fantastiskt. Dessutom en av de trevligare klubbarna där alla önskar en välkommen och med torra fina planer.

Nu kom nio till start, fast det började med ett underligt platssittande i min grupp, tre av fem lade sig, inte ofta man ser det i elit, gruppen efter fick sätta om eftersom en hund gick upp mot en annan. Fast Lakrits satt så fint så. Detta gjorde att några valde att bryta direkt, jag tror att fem gick programmet så det hela tog inte så lång tid.

Lakrits då? Som vanligt ett rätt dåligt fritt följ, fast han var helt tyst! Märkligt, fast han släppte ganska mycket och gick rätt slarvigt.

Betygen då.

Sitt i grupp: 10
Platsliggande: 10
Fritt följ: 7,5
Z: 9,5
Ink.: 9,5
Rutan: 9
Apport dir: 8
Hoppapp: 10
Vittring: 10
Fjärr: 9,5

Summa: 297 poäng

Nu börjar räknadet mot en eventuell SM start, vi får 292,8 med detta resultat och kommer i nuläget på 63 plats ungefär och det skall räcka. Nu vet man inte exakt hur andra har gått de här sista dagarna förrän alla resultat kommer på plats, men det bör räcka.

Så nu får vi se, en spännande tid väntar!

4 kommentarer:

  1. Varför bara 8p på Apport dir. ???
    Det kan ni bättre.

    SvaraRadera
  2. Detta var väntat. Nu ser vi framåt.

    SvaraRadera
  3. Åh vad kul. Stort grattis till att vara bäst när det gäller, det är inte alla som kan det :-)

    SvaraRadera
  4. Hjärtligt grattis!!!! Det var ni värda.

    SvaraRadera