måndag 31 maj 2010

Mera träning!

Mer träning, nya platser och träningskamrater. Igår tränade vi ensamma på Hölö... det kändes konstigt och väldigt avspänt, som förr. All träning vi försöker organisera är ju med omvänd ordning, med plastband och mycket folk som störning så en vanlig enkel träning känns jättetrevligt.

I fredags var vi på Bro-Håbos planer, jättefint väder, en toppenkväll. Ann med Ice, Christina med Miloo, Christer, Elsa med Kippan, LEIF OCH KIWI och jag med Lakrits och träningen kändes toppenbra. Vi körde ringmomenten med alla hundarna, även Ice klarade de flesta av elitmomenten alldeles utmärkt. Jag tror att alla hade lite med sig hem att fundera på.

Efter all fokus på Lakrits och vår träning var det riktigt skönt att vara tävlingsledare för åtta klass två ekipage på söndagen. Hölö Mörkö BK behövde hjälp och det är väldigt trevligt med lite mer avspända förhållanden. Sen har man dålig koll på ekipagen på väg upp i klasserna, tiden räcker inte till riktigt. Tomas Lindh som domare och Sara som sekreterare/skrivare, jättetrevligt!

Fäste mig speciellt för ett ekipage, en BC uppfödd i trakten som föraren riktigt lyfte fram med kroppsspråk och inlevelse, där såg man vad det ändå finns utrymme att göra inom ramen för tävlingsprogrammet.

1 kommentar:

  1. Trevligt att läsa om er träning. Underbar huvudbild på Lakrits. // Lena och Kryddan

    SvaraRadera