söndag 28 februari 2010

Tillbaks till träningen

Tillbaka till vardagsträningen efter förra helgens dåliga resultat, för dåligt var det! Visserligen gjorde Lakrits det bästa fria följet under gårutan någonsin, det var nog första gången på tävling som han gick hyfsat, han stod på sittet men ändå. Sen var vittringen som vi kämpat med nästan perfekt, kul i eländet! Men vad hjälper det? Bedrövligt!!

Men som man säger det är bara att bryta ihop och gå vidare.. men inte blir det någon mer inomhustävling på länge, helst väntar vi ut vintern också. Så grundläggande träning, hitta fram till fria följet igen, det vore toppen och det vi satsar på ett tag.

Vi (Lakrits o jag och Leif med Kiwi) var i ridhuset lördag kväll igen och som vanligt nästan, en jättetoppenträning. Så har det varit mest hela tiden men det är iallafall jättekul med träningen då.

Jag har ju försökt få till lite tankar om hur man skulle kunna bygga ett värde hos mej självt under fria följet (utan pip o gnäll), om hur man skulle kunna få även fria följet självbelönande... det skulle vara toppen! Och faktiskt känns det som vi skulle kunna hitta en väg, iallafall på träning, iallafall när vi är ensamma. Vi får se..

1 kommentar:

  1. Det är en mycket bra början!!

    /Christina

    www.borderness.se

    SvaraRadera