lördag 9 januari 2010

Vilken kyla!!

Jag tycker nog att det är svårt att hålla igång träning och vardagen med Lakrits när det är så kallt som det är. Lakrits får lätt köldkramp när det är så här kallt, då tar det emot att träna normalt. Det ser fånigt ut att öva med en hund som helst inte vill ha någon tass i marken. Fast fortsätter det så här blir vi nog tvungna att vänja oss.

Ett sätt att "vänja" sig är att tänka på Leif W med Kiwi som tävlade i onsdags, utomhus i minus 23 grader! De flesta kom dessutom till start.... jag vet inte om det är tufft eller fullständigt tokigt? Nu fick dom ändå ihop 280 poäng och vinst! Grattis!!

Nu pågår det tävlingar i Göteborg på My Dog, med helt fantastiska resultat, Maria Hagström vann på fredagen med 313 p, ner till tionde plats som ligger på 292,5 p, fantastiskt!! Synd att inte vara där och se en sådan tävling.

Fast mest tänker man på Lena Pettersson som haft en så tuff julhelg, jag håller tummarna att allt går bra! Hunderiet känns futtigt när man råkar ut för sånt, verkligheten kommer ikapp oss ibland.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar