måndag 18 januari 2010

Tävlingsprogram 2010

Sitter och funderar lite över det kommande årets tävlingsprogram, det gäller ju att lägga ett genomtänkt och utvecklande schema. Lakrits fyller fem i år, vi har lydnadschampionatet och en stabil grund i elitprogrammet, 2009 startade vi fjorton gånger i elitklassen med sju första pris där vi blev bättre mot slutet av året. Fortsätter den trenden kommer kommande året bli riktigt kul! Som sagt, målsättningen är att bli stabila på 280 - 290 poäng med någon topp på 300 poäng, vi får väl se..

Vi startar lydnadssäsongen i Viksbergs ridhus den 7 februari följt av Surahammar två veckor senare, också i ridhus. Sen följer fjorton tävlingar till förutom KM, vi får väl se hur det går. Det gäller ju att inte starta för tätt och att ha tid till att rätta till saker under säsongen.

Sen har vi ju SM förstås, vi har en liten chans att komma med, vi får väl se hur det blir med det. Fast på något sätt är det ändå i år vi får se hur långt vi kommer i lydnadsklass, så SM 2011 kanske blir rimligare?

Fast det stora målet det som det handlar om egentligen, det är "Mesta och bästa" Botkyrka BK,s interna ranking, i år måste vi slå Benny med Mizty. 2009 var vi så nära!! Enligt Benny kan dom teoretiskt kunna anmäla till drygt femtio tävlingar!! Nu blir det nog inte så, som tur är lottas ju brukshundarna bort rätt mycket i spår, men Benny blir svår ändå!

3 kommentarer:

  1. Hurra, jag kan äntligen kommentera!

    SvaraRadera
  2. Den anonyma är jag, Christina

    SvaraRadera
  3. Hmm.. nu får man passa sig!! Fast det blir kul också att få kommentarer av dej Christina!

    SvaraRadera