måndag 25 januari 2010

v 4

Det känns som lugnet före stormen lite grann. Sitter och försöker att få ihop Botkyrkas verksamhetsberättelse/verksamhetsplan inför årsmötet, kanske därför det är lite avslaget, klubbarna går mot årsmöten och byten av styrelser, tävlingsverksamhet har inte tagit fart riktigt och kylan motverkar uteträning. Jag och Viljas husse Buster ska iallafall iväg på ett föredrag med Memea Mohlin tisdag kväll, ska bli kul att se hur hon är och ser ut, hennes lydnadsböcker har varit suveränt bra tycker Lakrits o jag.

Annars maler vi på med lydnadsträningen där det går, ibland vågar vi oss ut men mycket blir inomhus. Det närmar sig Botkyrkas tävlingar i Viksbergs ridhus om två veckor, fick startlistan igår och det är rätt många i elit, uppåt tjugofyra stycken. Dessutom är hälften av SM klass så det blir spännande. Leif W, Tage Hjelm, Susy T, Anna Jansson, Camilla johansson och en del andra så det ska bli intressant.

1 kommentar:

  1. Ska bli kul att träffas igen!
    Vi har tyvärr inte kunnat träna alls. Antal starter i eliten är helt sanslöst, förut var det den minsta klassen, nu är det fler i Eliten än i 1:an.......undrar varför?
    Vi ses i Viksberg!

    KRAM SUSY

    SvaraRadera