tisdag 14 december 2010

Äntligen kommer BBK,s tidning

Så kommer den äntligen.... BBK,s tidning, tänk att det är så kul! Man vet det mesta sen tidigare men ändå, en del rapporter från sektorer, lite artiklar från klubbmedlemmar.

Klubben har ju dragit ner på antalet nummer per år, förut hade vi fyra nummer per år men har dragit ner till två. Nu gör ju det att mycket som skrivs om, hände för ganska länge sen, men vad gör det? Det var alldeles för krävande att ta fram så många nummer per år, inte minst med tanke på att mycket information kommer ut via hemsidan.

Jag kan rekomendera en artikel (tidningen kommer digitalt på BBK,s hemsida straxt) Benny Hellis har skrivit en artikel där han låter sin hund Mizty bli intervjuad om sina erfarenheter.... rätt häftigt! Jag gillar speciellt när Mizty beskriver hur hon jobbar i söket, "Numera har vi ett "Hawaisök" där jag jobbar helt självständigt och Benny står på stigen och viftar lite planlöst med armen." Läs artikeln!

Till sommaren skall det bli ett läger i Fliken, jättespännande, klart att man anmäler sig! Under vintern kommer Nina Svartberg och föreläser om tävlingspsykologi och mental träning... jätteintressant. Nina Svartberg är nog den enda av de "stora" som jag inte lyssnat på än, ska bli spännande som sagt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar