söndag 12 september 2010

Appelltävling på Hölö Mörkö BK

Hade det ärorika uppdraget att vara tävlingsledare för spårappellen på Hölö Mörkö BK nu i helgen, iof sig bara tillförordnad då jag inte är auktoriserad och en domare då får vara ansvarig. Rätt kul att lägga upp det hela med planering av spårfält och sånt som hör till. Det blir gärna några rundor på fälten och det gillar Lakrits jätteskarpt, han kan löpa omkring så hur länge som helst.

Nu är ju fördelen också att det bara blev fem ekipage till slut, väldigt trevligt antal för mig, både ur spårantal men också för kommenderingens skull i lydnadsprogrammet.

Fast idag var det extra kul, jättefina ekipage med en BC som vann med fina poäng, med en fantastiskt fin Kelpie på andra plats. Kelpien var suverän i spåret, tyvärr missade den budföringen... alldeles för kul att springa fort och då hinner man faktiskt inte vänta på figurantens kommando, men vilken fart!! Så tre uppflyttningar på fem hundar måste väl vara ett bra resultat.. troligen på grund av tävlingsledaren tror jag?

Så veckan har varit så, en hel del planering av tävlingen, ett styrelsemöte på Botkyrka BK och rätt långa dagar i fält på jobbet.

Lakrits träning har suttit emellan, kanske inte av ondo bara, det vi gjort har varit med lite mer intensitet än annars tycker jag nog.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar