lördag 31 juli 2010

Äntligen vallning!!


Äntligen kom vi iväg till ett vallpass, det var hemskt länge sen så frågan var hur mycket vi tappat... Men det gick riktigt bra, det mesta satt som förut. Möjligen att Lakrits kan ta det lite lugnare i vissa situationer, men lösningen på många problem är nog fortfarande att springa så fort som möjligt och ibland lite för nära.

Hämten satt relativt bra, han håller ganska bra ut bortom fåren, han lyder som förut ungefär, dvs oftast men inte alltid. Fösningen lite för hetsigt och för nära. Så man kan säga att allt är som vanligt ungefär.

En kul sak är att vi börjat med visselsignaler... fast det blir en rätt lång träningstid att få det att funka, det är inte helt enkelt. Jag har iallafall bestämt vilka signaler som skall användas.

Lydnaden då? Jo jag tänker nog satsa mycket på Maria Hagströms träningsupplägg, med början att lusläsa hennes bok. Sen har vi ju på klubben bokat Maria för en träningskursdag i september, som vi är anmälda till. Det blir ett bra tillfälle att fråga ut Maria om ett bra upplägg för vinterns träning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar